Bakgrund

Bakgrund
Efter att Sverige varit ockuperat i nästan trettio år är landet åter fritt eller till vissa delar i alla fall. Närke ville ingen befria.

Den nya regeringen är näst intill diktatorisk och flera grupperingar försöker sätta käppar i hjulet för verksamheten. Regeringens specialförband 101 bekämpar ideligen dessa grupper och svårast att rå på är FLDSMDFR förkortas FMR för enkelhetens skull

Järven
Missilen Vargen har ersatts av en ny typ som heter Järven, ett högteknologiskt vapen. Endast den innersta kretsen inom regeringens militärer vet vilka hemligheter som döljer sig i Järven.

101 – Uppdrag
Specialförbandet har fått i uppdrag att utföra ett test med Järven på ett område strax utanför Torsås. Specialförbandet kommer att få mer information när de är på plats.. På med packningen och sätt fart.

FMR – Uppdrag
Efter en tids avlysning har FMR snappat upp ett kodat meddelande som även i klartext är kryptiskt. Det enda de vet är att 101:or skall skicka till  en position nära FMR:s bas i Torsås. Dags att samla styrkan och lägga sig i bakhåll.